mei t/m sept.
iedere woensdag- en zaterdagmiddag
13.00 – 17.00 uur

okt. t/m april
iedere zaterdagmiddag
13.00 – 17.00 uur

mei t/m sept.
iedere woensdag- en zaterdagmiddag
13.00 – 17.00 uur

okt. t/m april
iedere zaterdagmiddag
13.00 – 17.00 uur

Molenfeest 7 en 8 mei 2011

Opening molenseizoen

Met een groots molenfeest op 7 en 8 mei wordt het nieuwe molenseizoen van de Houthuizer Molen geopend. De stichting de Houthuizer Molen organiseert dit molenfeest in samenwerking met de Koninklijke Harmonie van Lottum. Op beide dagen is de molen geopend en gratis toegankelijk. De molenaars zijn aanwezig om uitleg te geven over de werking van de molen en bij voldoende wind draaien de wieken en wordt er graan gemalen.

Op het terras achter de molen wordt brood gebakken en op het molenterrein is een sfeermarkt ingericht met streekproducten en is er informatie over streektoerisme en het Limburgs Landschap.

In de tent op het feestterrein kunt u zaterdag 7 mei genieten van een concert van de Koninklijke Harmonie van Lottum en optredens van de Dansgarde Lottum en de Shantygroep de Maashave. Speciaal voor de jeugd staat zaterdag om 20.30 uur de band 30 past 7 op het toneel. Zij geven een twee uur durende show van hun repertoire. Op zondag 8 mei treedt de Mandolinevereniging Rosa Musica voor u op en voeren de zanggroep The Company uit Grubbenvorst een wervelende show op. De Viermansformatie Thijssen en Co. uit Horst zingen feestliederen en staan garant voor een gevarieerd optreden met voor ieder wat wils. Alle festiviteiten zijn gratis toegankelijk.

deel dit bericht